Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

Για παραγγελίες άνω των 59€ και έως 3 κιλά βάρος, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με τον προορισμό και φτάνει έως και  1,5€.

Για παραγγελίες κάτω των 59€ εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,90€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,10€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,30€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€ .

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

 Για αποστολές με εντολή αντικαταβολής, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις δυσπρόσιτων προορισμών. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Ο ακριβής υπολογισμός των μεταφορικών παρουσιάζεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης Σάββατο κατόπιν συνεννόησης, η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται σε 2,00€.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Οι μέρες παράδοσης σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να διαφέρουν. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, καθώς η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει.

Σε περίπτωση επιθυμίας επιστροφής της παραγγελίας, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και η χρέωση μεταφοράς διαμορφώνεται στα 2€. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις επιστροφής, πατήστε εδώ.

Παρόλο που προσπαθούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας μέσα στα χρονικά όρια που αναφέραμε, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται σε τρίτα μέρη και αιτίες, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρει η SDG Cosmetics.

Αποστολές προς Κύπρο

Η χρέωση της αποστολής ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€.

Για αποστολή με αντικαταβολή, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€.

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αποστολής εισάγοντας τον αριθμό voucher στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.taxydromiki.com/track

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας παραδοθεί κατεστραμμένη, προωθήστε μας τις φωτογραφίες των προϊόντων, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αλλά και τον αριθμό της παραγγελίας σας στο info@sdgcosmetics.gr ή  επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση των προϊόντων ή επιστροφή του αντιτίμου το οποίο είχε καταβληθεί.